Infra-systems realiseert complete inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijf

Infra-Systems is ruim 10 jaar gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij maken een beveiligingsconcept op maat en bieden geen standaardoplossingen: geen één object is immers hetzelfde. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op dat voldoet aan de geldende regelgeving. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw systeem aan alle eisen voldoet en dat uw woning of bedrijfspand optimaal is beveiligd.

Bediendeel

De bediendelen zijn zowel bedraad als draadloos te verkrijgen. Ze zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn te bedienen met een unieke code of met een afstandsbediening.

Flitsers

Voor ieder wat wils. Een traditionele of een design flitser.

Detectiemelder

Er zijn verschillende vormen om detectie te melden. Hierbij kunt u denken aan een pir die een grote oppervlakte detecteert. Maar ook aan raam/deur contacten waardoor uw huisdier zorgeloos door de ruimte kan lopen.

Spraakmodule

Een doormelding naar een centrale is niet meer noodzakelijk in deze tijd. Maak gebruik van een sim kaartje en u ontvangt op uw mobile telefoon een tekst bericht of een gesproken bericht als er een melding is.