Gespecialiseerd in het aanleggen, meten & certificeren van zowel koper- als glasvezelverbinding.

Een computernetwerk aanleggen binnen uw bedrijf is vaak een complexe gebeurtenis. De jarenlange expertise en voortdurende ontwikkeling van Infra-Systems kan daarbij helpen. Samen met uw wensen creëren wij voor uw bedrijf een netwerk op maat.

Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in zowel koper bekabeling, Cat6, als ook glasvezel verbinding. Gezien de mogelijkheden eindeloos zijn wordt er aan de hand van uw situatie en wensen gekeken naar de beste oplossing binnen uw bedrijf. Daarnaast maken wij het plaatje voor u compleet. Van bekabeling tot datakast, van patchrekken tot servers, van connectoren tot afmontage. Wij verzorgen het allemaal.

Tot slot is Infra-Systems bevoegd om uw huidige of nieuwe netwerk te meten en te certificeren. Dit kan zowel vooraf waarbij de kennis en ervaring van Infra-Systems een advies kan uitbrengen over een nieuw netwerk, of achteraf om de oplevering van uw nieuwe netwerk compleet te maken.
Als u nog vragen heeft neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wellicht kan Infra-Systems u van dienst zijn bij het verbeteren of uitbreiden van uw bedrijfsnetwerk.

‘‘Wij verzorgen het hele plaatje voor uw (bedrijfs)netwerk!’’

Cat5E / Cat6 bekabeling

Snel en functioneel werken begint bij goede bekabeling. Afhankelijk van uw wensen en situatie, brengen wij vrijblijvend advies uit op maat.

Glasvezel

Al op veel plaatsen in Nederland is er glasvezel aanwezig. Tegenwoordig wordt er ook steeds meer daadwerkelijk mee gewerkt.

Meten en certificeren

Problemen met het huidige netwerk? Wij doen ook metingen en certificeren.

Serverkasten

Verschillende modellen naar uw wensen.

VOIP

Voice Over IP. Bellen via het internet.